van Oostrum

Van Oostrum Westbroek is een echt familiebedrijf en kent al een lange geschiedenis. Wat in 1967 begon met enkele werkzaamheden op het land voor de buurman, groeide in 1969 uit tot een serieus loonbedrijf. De eerste jaren bestonden vooral uit de uitvoering van loonwerkzaamheden, maar na wat klussen bij enkele aannemers in Utrecht werd ook deze tak van sport bij de werkzaamheden toegevoegd. In de loop van de jaren is het loonbedrijf afgebouwd en richt Van Oostrum Westbroek zich tegenwoordig volledig op de infra en cultuurtechnische werkzaamheden.

Buitengebieden

Met deze staat  van dienst is Van Oostrum Westbroek inmiddels een gerenommeerd bedrijf in Utrecht en omgeving. Met 30 man personeel in vaste dienst, allen met een lange staat van dienst, wordt dagelijks, soms dag en nacht, gewerkt aan het vakkundig uitvoeren van de werkzaamheden. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Wij beschikken over een grote kennis van werken in buitengebieden en werken op slechte gronden.

Gecertificeerd

Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn wij in het bezit van verschillende certificeringen. Het waarborgen van veiligheid en kwaliteit zijn voor ons een belangrijke eis voordat wij aan projecten beginnen. Wij zijn ISO 9001 en VIHB gecertificeerd, beschikken over een VCA** certificaat, zijn een erkend leerbedrijf en voor het uitvoeren van (water)bodemsaneringen zijn het BRL SIKB 7000 protocol 7001 en 7004 van toepassing.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons en onze werkzaamheden. U kunt ook eens kijken nemen bij onze reeds opgeleverde projecten.

van Oostrum Westbroek B.V. - Burg. Huydecoperweg 32 - 3615 AD Westbroek - tel. 0346-281443 - info@van-oostrum.nl
Facebook
Twitter
Privacyverklaring